Ovan: Sedmični horoskop za period od 16.09.2019. do 22.09.2019.

0

Posao. Poslije opšteg kolapsa i haosa, koji se dogodio tokom prethodne sedmice i koji vas je razvukao na sto strana odjednom, ova sedmica će vam doći kao melem na ranu.

To ne znači da ćete biti opušteni i bez ijedne brige na ovom svijetu već da će sve ipak funkcionisati normalnije, da neće biti baš toliko nepredviđenih situacija, da ćete se dobro snalaziti i odlično raditi, da će biti prostora za nove dogovore i stabilizaciju odnosa sa poslovnim partnerima i saradnicima… Malo li je?

Ljubav. Fina sedmica da sredite odnos sa emotivnim partnerom. Merkur i Venera ruku pod ruku šetaju kroz vaše polje partnerstava – sve se može kad se dvoje dogovore i slože!

E, imamo samo jedan problemčić ovdje – vi ste samo djelimično prisutni i polovično čujete voljenu osobu ili, bolje da kažemo, na jedno uvo vam uđe, na drugo odmah izađe… Pokušavamo da kažemo da je vama sada posao na prvom mjestu, a za voljeno biće – ma dogovorićete se, samo da uhvatite malo vremena…

Slobodni, još uvijek većina ljubavnih šansi ide preko posla, što nije ni čudo s obzirom na to da tamo provodite i dane i noći… A, iskreno rečeno, te ljubavne šanse nekako više mirišu na strast, ali dobro – ako vi to zovete ljubavlju, onda neka bude tako!

Zdravlje. Želudac i crijeva vam se i dalje vrlo čudno ponašaju i povremeno bole. Više obratite pažnje na ishranu!

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info