Lav: Sedmični horoskop za period od 16.09.2019. do 22.09.2019.

0

Posao. Evidentno je da se ili najveća tenzija u poslovnom segmentu spustila ili pak da ste vi uspjeli da se bolje i efikasnije organizujete. U svakom slučaju, slijedi vam jedan mirniji period u kojem ćete imati dovoljno prostora da eventualne propuste, iz prethodne sedmice, sada sredite i ispravite.

Pred vama se otvaraju i mogućnosti za dogovore i vrlo korektne kontakte sa poslovnim saradnicima i partnerima. Ukoliko ste nezaposleni, pravi je trenutak da počnete da tražite posao i da se raspitujete.

Ljubav. Već neko duže vrijeme vi kao da nemate čemu da se istinski radujete, kada su vaše emotivne relacije u pitanju.

Ništa se spektakularno po ovom pitanju neće promijeniti ni u ovoj sedmici, osim što će vaši susreti, razgovori i dogovori postati nekako „mekši“, lakši, brže ćete se dogovarati bez natezanja i ubjeđivanja. Pa dobro – za početak i ovo je sjajno!

Slobodni Lavovi imaju dvije opcije – ili preko poslovnog segmenta ili preko prijatelja – u ovoj sedmici vam slijedi pojačana komunikacija sa jednom osobom.

Ništa se neće konkretno dogoditi – još uvijek se ne vidi ljubavni susret, ali mora se priznati da će vam razgovori sa njom prijati i da ćete početi češće i intenzivnije da razmišljate o ovoj osobi.

Zdravlje. Dobro ste, mada je umor prisutan.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info