Jarac: Sedmični horoskop za period od 16.09.2019. do 22.09.2019.

0

Posao. Direktno kretanje Saturna u vašem znaku označava konačni kraj perioda u kojem ste tapkali u mjestu po mnogim, vama važnim, poslovnim pitanjima. Stvari se od ove sedmice značajnije pokreću, ali ne uz težinu i komplikacije kao do sada već na jedan lakši, brži i opušteniji način.

Moguće je da vam stoji poslovni put ili makar značajniji kontakti sa inostranstvom. U ovoj sedmici se prave preliminarni dogovori, a vrlo je moguće da do njenog kraja dođe i do potpisivanja, vama vrlo značajnog, ugovora.

Ljubav. Ovo je sedmica u kojoj Saturn, vladar vašeg znaka, kreće direktnim hodom. Imate iza sebe duži vremenski period u kojem je trebalo da mnogo toga riješite u odnosu sa voljenom osobom. Sada ćemo uskoro vidjeti koliko ste istinski bili uspješni u tome.

Ova sedmica konkretno donosi uglavnom stabilne odnose sa partnerom, mada sam početak i sam kraj mogu biti pomalo naporni i zahtjevni za vas.

Slobodni, slijede vam zanimljivi kontakti preko poslovnog segmenta. Moguće je da je ova osoba zauzeta i to vas sprečava da se upustite u nešto više sa njom, mada vam se svakako uvukla u misli i razmišljanja. Da li će sve ostati samo na razmišljanjima? To će se vrlo brzo vidjeti…

Zdravlje. Ne zanemarujte bolove u lumbalnom dijelu kičme.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info