Djevica: Sedmični horoskop za period od 16.09.2019. do 22.09.2019.

0

Posao. Iako ste u prethodnom periodu povremeno imali utisak da se sve zablokiralo i stalo i da se nikada neće pomjeriti s mjesta, već ova sedmica će vam dokazati da to nije tako! Sve počinje da se pokreće i to neće biti lagan pokret, već jedan nagli „cim“ pa prema tome – vežite se, polijećemo!

Ono što ste radili, oko čega ste se trudili čak i onda kada nije izgledalo da to ima bilo kakvog smisla, sada počinje da daje svoje rezultate. I oni neće biti mali! Vrijeme je da naplatite sve napore!

Ljubav. Situacija s partnerom počinje polako da se stabilizuje. Otvara se više prostora za dogovor, za kompromis – kao da ste i jedno i drugo shvatili da ste u prethodnom periodu pretjerivali bez ikakvog razloga i sada pokušavate da se uskladite i više izađete jedno drugom u susret.

Uključite svoj šarm, a znate i sami koliko ga imate samo kad hoćete, budite topliji i nježniji prema voljenoj osobi i sve će lakše doći na svoje mjesto!

Slobodne Djevice, lijep momenat da se otpočne nešto novo, da priča sa osobom koja vam se dopada krene lako, spontano, slatko.

Možda će to u početku biti samo poruke, samo kratki susreti ili razgovori, ali to je odlična osnova da se priča razvija u pravom smjeru!

Zdravlje. Moguće glavobolje i manji problemi sa pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info