Blizanci: Sedmični horoskop za period od 16.09.2019. do 22.09.2019.

0

Posao. Jedna prilično korektna sedmica je pred vama. Još uvijek će povremeno biti prisutna nervoza i problemi sa kolegama, ali sada mnogo lakše s tim izlazite na kraj.

Polako pripremate teren da otvorite nove poslovne priče pa će u ovoj sedmici biti preliminarnih dogovora –čisto da znate da li i drugi razmišljaju isto kao i vi. Dobijate obećanje podrške od osoba koje su vam bitne i to vam je trenutno najvažnije. Sedmica je dobra za kreativnost i rješavanje situacija koje su do sada bile zatvorene za vas.

Ljubav. Ušećerili ste se i nabacili najljepši i najslađi osmijeh na lice i spremate se da se voljenoj osobi ponovo podvučete pod kožu, pošto ste i te kako svjesni da u prethodnom periodu baš i nije bilo mnogo bajnih, sjajnih i opuštenih momenata između vas dvoje.

Sve ono lijepo i slatko što ste prećutali, sada možete da kažete. Poznajući vas, sigurno je da će ove taktike uroditi plodom.

Slobodni, ovo jeste za vas vrijeme provoda, opuštanja i mnogobrojnih izlazaka i kontakata sa suprotnim polom. Baš ste se nameračili na jednu osobu, koja vam je mnogo slatka i simpatična, baš po vašoj mjeri. Zaista ćete se truditi da je osvojite i ona sigurno ne može ostati ravnodušna.

Zdravlje. Stariji Blizanci neka provjere holesterol i šećer.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info