Bik: Sedmični horoskop za period od 16.09.2019. do 22.09.2019.

0

Posao. Vaše polje poslovne svakodnevnice je aktivirano tranzitom Venere i Merkura pa je ovo odličan period da se radi i zaradi. I da se dogovori i da se naprave neke povoljne poslovne prilike.

Bićete u skroz dobrom radnom fazonu, spremni na saradnju i korektni prema kolegama pa čak i onda kada se prave da „nisu odavde“ i kada očekuju da im vi priteknete u pomoć. Vi ćete u ovoj sedmici biti uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme. Pred kraj sedmice moguć je manji nesporazum sa nadređenima.

Ljubav. Partner je prezauzet svojim problemima i prioritetima, a vi, u trenucima kada se osjećate usamljeno, flertujete. Pa, šta da radite kad vam je dosadno? A i prija vam kada vidite divljenje u nečijim očima i shvatite koliko želi da vas osvoji.

Pa dobro, da li ćete „pasti“ na ove šarmantne udvarače? Istini za volju, mala je vjerovatnoća za to. Vama je to slatko i samo ste jaki na riječima, a na djelu – ma nikako…

Ukoliko ste slobodni, tu već ima pravih šansi da se zaista nešto, konkretno i dogodi. Možda ćete se u početnom momentu dvoumiti ili biti nesigurni, ali jedna zanimljiva priča i te kako može da vas povuče. Imate pred sobom period koji je dobar za ljubav – iskoristite ga, šta čekate?

Zdravlje. Manji problemi s kožom. Provjerite hormone i stanje štitne žlijezde.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info