ZARA: Ovo su cipele zbog kojih će vas svi primijetiti (a sada su na sniženju!)

0

Dobrom sniženju sigurno nećemo odoljeti, ali ni obući (bez obzira što imamo toliko pari cipela). Zapravo, kada je riječ o obući, gotovo pa svaka žena ima određeni par cipela koje nosi u posebnim prilikama, a koje izazivaju pažnju i oduševljenje svih prisutnih.

Šta, vi nemate? Hajde da to promijenimo na veoma jednostavan i cjenovno prihvatljiv način.


Prije svega, ono što će odmah pasti u prvi plan i što će privući pažnju jeste boja ovih cipela. Crvena je veoma topla i privlačna te se veoma dobro može iskombinovati sa svim bojama iz neutralnog spektra. Dodatna stvar koja ove cipele izdvaja u odnosu na druge jeste broš koji je postavljen na prednjem dijelu, a koji samim cipelama dodaje dašak glamura.

Iako ih možda nećete moći nositi u svim prilikama (to vam svakako i nije cilj), činjenica je da će crveni antilop odmah “upasti u oči” svima, a slingback model (poluotvoreni modeli obuće, konkretno štikli, koji imaju otvore na petama) i srednja visina pete omogućuju moderan izgled te udobnost i stabilnost prilikom hodanja. Naravno, ne treba zanemariti ni šiljati vrh, koji vam može pomoći da vaše noge vizuelno izgledaju duže.

Na kraju, dolazimo i do cijene: ove fantastične štikle trenutno su snižene za 40% te koštaju 59.95 KM. Ne vjerujete? Provjerite ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info