10 najpopularnijih lakova za jesenju sezonu

0

Bogate, prigušene boje, ali i par svjetlijih, sve je što vam treba kako biste upotpunile jesenji stajling. Donosimo deset najpopularnijih za ovu sezonu.

Mornarsko plava

Nosićete je jednako često kao i omiljeni par farmerica! Ova prekrasna nijansa odlična je za jesenju sezonu, a tako dobro se može uvrstiti u svaki stajling.

 

Metalik zlatna

Odlična za sve vas koje obožavate svijetle boje. Bez nje će izlazak ove jeseni biti, jednostavno, nezamisliv! Štaviše, pomoći će vam i da unesete dašak glamura u svoj svakodnevni stajling.

 

Biserno bijela

Pomalo neobična, ali tako efektna, biserno bijela je kao stvorena za dame sa nešto tamnijim tenom. Idealna i za dnevne i za večernje varijante.

 

Puder ružičasta

Prekrasna i nježna nijansa koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Štaviše, ona je toliko topla i blaga da će vam utopliti i uljepšati i najtmurniji jesenji dan (ili veče).

 

Miješani metalik

metalMješavina različitih metalik boja (zlatna, srebna i bakarna) čine ovu nijansu idealnom za večernje izlaske.

 

Rubin crvena

Ona će vam pomoći da postanete prava zavodnica! Crvena je tako upečatljiva boja, a samo jedan od načina da je ove jeseni uvrstite u svoj stajling jeste da je nosite baš na vrhovima prstiju.

 

Odvažna ljubičasta

Ljubičasta i sve njene nijasne pravi su hit ove jeseni pa, shodno tome, ljubičasti lak (bez obzira da li je riječ o tamnijim ili svjetlijim nijansama, koje se kreću od patlidžan ljubičaste do boje jorgovana) jedan je od vodećih trendova ove sezone.

 

Istrajna kalajna

Idealna za sve poslovne dame, jer nije previše “napadna”, a opet veoma topla. Varijanta sive boje koja se može kombinovati baš sa svim, a odlično stoji svima, bez obzira da li imate svjetliji ili tamniji ten.

 

Bež-siva

Kao što joj i samo ime kaže, mješavina dvije boje koje se stapaju u jednu. Veoma topla i privlačna, tako će se dobro uklopiti u svaki stajling. Najbolje ćemo je opisati ako kažemo kako je ona: nježna, elegantna, divna!

 

Zagasiti smaragd

Definitivno nijansa koja će vam popraviti raspoloženje. Osim što su komadi garderobe u ovoj boji veoma popularni ove sezone, ona je našla svoj put i do asesoara, a ni lak nije izuzetak.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info