Vodolija: Sedmični horoskop za period od 09.09.2019. do 15.09.2019.

0

Posao. Voljeli bismo da možemo reći kako vam ova sedmica donosi olakšanje. Ali to nije tako. I dalje ste vi u začaranom krugu obaveza i očekivanja od strane drugih te i dalje pokušavate na sve načine da se ispetljate i da uspijete da se odmorite.

Ako je za utjehu, ovaj period je pri kraju – nije još mnogo vremena ostalo do toga da malo „danete dušom“. I pored sveg pritiska koji je trenutno na vašim plećima, vi ste i dalje vedrog duha i raspoloženi. Samo povremeno ta nervoza izbija, a tada – neka svi bježe od vas!

Ljubav. Iz neke situacije, koja neće biti prijatna ili koja će vas iznervirati, koja će vam biti čudna, izrodiće se nešto jako lijepo. Krenuće razgovor, prvo stidljivo i oprezno, a vrlo brzo ćete sa tom osobom pričati kao da se sto godina znate. I biće vam zanimljivo i prijaće vam.

E, od ovog momenta je na vama. Neko vam dolazi i taj neko može biti ono što ste čekali. A čak i da ne bude – biće vam super, dokle god trajalo.

Zauzeti, još uvijek u odnosu sa partnerom vlada neka čudna, promjenjiva atmosfera. Nema tu rasprava, nema svađa ili nečeg tog tipa, naprotiv. Sve je mirno, ali nešto se ispod površine krčka, što i vas i drugu stranu čini nezadovoljnima. Možda su vas oboje stisle neke muke pa je teško biti veseo i raspoložen…

Zdravlje. Zdravstveno je ovo zahtjevna sedmica za vas. Zaista vam je potreban odmor.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info