Vaga: Sedmični horoskop za period od 09.09.2019. do 15.09.2019.

0

Posao. Iako ste mislili da ste konačno uspjeli da izađete iz haotičnog perioda u kojem ste se od jutra do sutra borili sa obavezama, vrlo brzo će se pokazati da to nije tako. Posao će vas i sada pronaći, pokušavali vi da mu pobjegnete ili ga prizivali.

Međutim, u ovoj sedmici ćete imati problem, jer ćete morati nešto i da odbijete, iz ko zna kojih razloga, a te osobe će vršiti pritisak na vas i smarati vas. Tek za vikend ćete moći da se konačno, u potpunosti, rasteretite i opustite.

Ljubav. Nadamo se da ste uspjeli da zaobiđete sve aspekte koji su vas u prethodnom periodu tjerali ili u tajnu vezu ili da se vratite korak unazad ili koji su vam na put donosili osobe za koje vam je bilo jasno da nisu za vas.

Ukoliko jeste, onda znajte da od kraja sedmice i ulaska Merkura i Venere u vaš znak, imate istinske šanse da uđete u neku zaista finu priču. Doduše, neki od vas će se „uhvatiti“ za osobu koja je mlađa ili mladolika, ali bar za sada to izgleda kao vrlo simpatičan i sladak odnos.

Zauzeti, preispitivali ste sebe, partnerove postupke, odnos u kojem ste. Neke odgovore, koji su vam potrebni, ste dobili. Sada možete, rasterećeni, da nastavite dalje. Partner će i dalje zakerati, ali vi više nećete reagovati.

Zdravlje. Vrlo brzo slijedi završetak nepovoljnog zdravstvenog perioda.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info