Strijelac: Sedmični horoskop za period od 09.09.2019. do 15.09.2019.

0

Posao. Problemi sa šefovima i saradnicima. Dok vas s jedne strane ti šefovi pritišću, s druge vas dižu u nebesa i govore kako bez vas ne bi mogli da funkcionišu. Opšta ludnica – ne zna se ko pije, a ko plaća…

U suštini, i dalje ste u periodu kada sve vezano za posao funkcioniše na mišiće i kada se konstantno borite sa preprekama. Nemojte da vam bude žao zbog ovoga, koliko god se nervirali – sve će ovo dobiti svoj smisao, razjašnjenje i pravi rezultat.

Ljubav. Ni za slobodne, a niti za zauzete ovo nije baš bajna sedmica. Slobodnima postoje prilike, ali je veliko pitanje da li te „prilike“ treba iskoristiti, jer je malo vjerovatno da možete dobiti odnos koji je stabilan i trajan.

Naročito preko poslovnog segmenta postoji jaka hemija prema osobi koja vas, sa druge strane, prilično nervira nekim svojim razmišljanjima i postupcima. Ukoliko želite da sve ovo ostane samo na nivou kratkotrajne afere – slobodno krenite ka tome, ali postoje veoma velike šanse da ćete da se ubrzo pokajete.

Kod zauzetih postoji disbalans, nekako je suviše teško pronaći kompromis i rješenje koje zadovoljava obje strane. Možda pred kraj sedmice situacija krene ipak nabolje ukoliko se oboje potrudite…

Zdravlje. Da nije te nervoze i stresa, bili biste odlično.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info