Škorpija: Sedmični horoskop za period od 09.09.2019. do 15.09.2019.

0

Posao. Namjestiće se neke situacije koje će vas iznervirati. Nešto nećete moći da uradite, a željećete pogotovo što ste dali obećanje. Moguće je da će druga strana odreagovati, ali ovo je rješivo, koliko god na prvi pogled izgledalo kao komplikovano i teško.

U ovoj se sedmici možete petljati sa nekim zakonskim procedurama, sa nekim poreskim obrascima, sa nekim dozvolama. Čak se može preispitivati i vaš rad. Opet – nema razloga za brigu. Rješenje postoji i uskoro će izaći na dnevni red.

Ljubav. Neko će u ovoj sedmici početi da vam se uvlači u glavu, u misli. Polako, na finjaka, gotovo pa neprimjetno. Jedna vrlo slatka i simpatična osoba, sa finim manirima, kulturna, dopadljiva i vjerovatno mlađa od vas.

Da li postoji neka dobra prilika da se otpočne emotivni odnos? Pa, teško. Nešto ovdje koči, usporava, stavlja vas na čekanje. Ako već nemate šta drugo, a vi onda budite strpljivi i sačekajte pravi trenutak i svoje vrijeme…

Zauzete Škorpije imaju sada korektan odnos sa partnerom, ali nešto tu fali. Možda fali više prisustva, više zajednički provedenog vremena, više strasti… U svakom slučaju, nešto nije potaman. Čuvajte se, obično se u takvim periodima pojavi neko ko je dušu dao za flert…

Zdravlje. Sve vezano za stomačni dio.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info