Ribe: Sedmični horoskop za period od 09.09.2019. do 15.09.2019.

0

Posao. Odjednom vam se čini da nemate podršku ni na jednoj strani. Ni od saradnika ni od šefova. Osjećaj da su se svi urotili protiv vas potpuno je bespredmetan i ubrzo ćete shvatiti da ste mnogo toga preuveličali i shvatili previše lično.

I ova sedmica vam donosi napetu poslovnu atmosferu i previše posla. Čini vam se da su rokovi sve kraći i kraći i da nećete uspjeti da izađete nakraj sa njima. Hoćete, ne brinite – do kraja sedmice će se sve posložiti kako treba.

Ljubav. Kod zauzetih Riba u ovoj sedmici dolazi do velikog disbalansa u odnosu. Biće teško održati mir u vašim emotivnim relacijama, jer vi i partner sada ne razumijete jedno drugo.

Vi ste emotivno neispunjeni i nezadovoljni, smatrate da ne dobijate ništa, a partner vas blijedo gleda kada o tim istim emocijama govorite. Druga strana uopšte ne shvata kako vi ne razumijete nju i njene REALNE probleme, a ovamo se zamlaćujete nekim ljubavima, romantikom i emocijama…

Slobodni, u ovoj sedmici postoji jedna mala naznaka o vašem otvaranju prema osobi koja je vrlo uporna da vas osvoji. Jeste da je to samo jedan korak, ali bolje i to nego dosadašnje vaše potpuno zatvaranje…

Zdravlje. Dobra situacija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info