Rak: Sedmični horoskop za period od 09.09.2019. do 15.09.2019.

0

Posao. Užurbanost i pritisak kao da ne jenjavaju u vašem poslovnom okruženju. U ovoj sedmici mogu izaći na dnevni red i papirološka pitanja, zakonske procedure i to da li je sve po „pravilima službe“. No, vi kao vi niste ni na koji način ugroženi, jedino što ćete veći dio ovoga morati da pregurate preko svojih leđa i vi raščistite.

Ukoliko planirate poslovno putovanje, moguće je da ćete morati da ga odložite ili ćete bukvalno do posljednjeg momenta biti u neznanju da li uopšte idete ili ne.

Ljubav. U moru onih koji su ovih dana oko vas, koji vas prikriveno ili otvoreno muvaju, koji vam šalju poruke ili vas zovu, u ovoj sedmici može polako početi da se izdvaja jedna osoba.

Da se razumijemo, još uvijek ste velikim dijelom zatvoreni ili nesigurni ili smatrate da niste spremni za novu emotivnu priču, ali ako date šansu i drugoj strani i sebi, vrlo lako se može dogoditi da baš sada uđete u nešto što ima smisla i što može trajati.

Zauzeti, bitno je da između vas i voljene osobe postoji trud, istrajnost i emocija. Na taj način ćete lakše i brže prevazići neke situacije koje se mogu izdogađati tokom ove sedmice. Ništa strašno, ali dovoljno da vas nakratko izbaci iz kolosijeka.

Zdravlje. Prenapetost, nervoza želuca i crijeva, problemi sa jetrom i žuči. Uradite krvnu sliku.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info