Ovan: Sedmični horoskop za period od 09.09.2019. do 15.09.2019.

0

Posao. Poslodavac uvodi neke dodatne obuke, seminare – nešto čemu morate prisustvovati iako vam to totalno remeti planove i koncepciju. Takođe, neke osobe pokušavaju da vas uče vašem poslu, što vas izuzetno iritira.

Jedan veliki dio obaveza je ostao iza vas, ali u ovoj sedmici očekujte još jedan „talas“ i rastegnutost na više strana. Jako je važno da je vaše poslovanje regularno, legalno i čisto, jer ste u periodu kada možete imati zakonske probleme.

Ljubav. Kod slobodnih Ovnova je opšti šareniš. Ako treba da se mirite sa bivšim partnerom – to će se dogoditi u ovoj sedmici. Ukoliko ste na ivici odluke da uđete u emotivnu priču sa zauzetom osobom, postoje ogromne šanse da se to baš sada pokrene.

Međutim, ova sedmica donosi ogromnu mogućnost ulaska u ljubavnu priču ne samo Ovima koji bi da se vraćaju ili da tajno ljubavišu – slijedi vam divno novo poznanstvo, ali i pokretanje odnosa i to vjerovatno u danima oko vikenda.

Zauzeti, oko 14. septembra, u danima punog Mjeseca, može biti tenzije sa partnerom. Ne potpaljujte vatru dodatno, saslušajte šta voljena osoba ima da vam kaže. Strasti se brzo mogu smiriti i odnos stabilizovati za vikend.

Zdravlje. Stomačni dio je osjetljiv. Takođe, mogućnost povreda. Više opreza u saobraćaju ukoliko putujete.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info