Lav: Sedmični horoskop za period od 09.09.2019. do 15.09.2019.

0

Posao. Mnogobrojne obaveze i žurba vezana za posao u ovoj sedmici ne jenjavaju. Prostor za greške je otvoren tokom cijelog perioda pa se potrudite da ipak budete više analitični nego da jurite vrijeme. Bolje je i da zakasnite malo nego da poslije ispravljate greške.

Sve brige i problemi, koji se sada mogu javiti, uglavnom su kratkog daha, ali će vam možda biti potrebna podrška autoriteta ili osobe na koju možete da računate, da biste ih lakše riješili. Korektan odnos sa kolegama i šefovima.

Ljubav. Vi i voljena osoba ste nekako „napola“. Nije situacija između vas dvoje nimalo loša, ali vi imate osjećaj da se sve svelo samo ne neku rutinu i pod moranje, a da je veselje, avanturistički duh, entuzijazam i ona prava, vruća ljubav iščezla iz vašeg odnosa.

U periodu ste kada od drveta ne vidite šumu, kada od sitnice ne vidite ono što je važno, kada „tražite dlaku u jajetu“. Umjesto da gledate ono što ne valja, usmjerite se na ono što valja i što je dobro. A toga sigurno ima!

Slobodni, svakodnevnica vam prolazi uglavnom dosadno, neinspirativno. Ukoliko i ima nekih udvarača i simpatija, sve je to „smuti pa prospi“ varijanta. Sačekajte vi nešto kvalitetnije i bolje, a doći će sigurno.

Zdravlje. Dobro, sem manjih problema sa stomakom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info