Jarac: Sedmični horoskop za period od 09.09.2019. do 15.09.2019.

0

Posao. Ulazak Venere i Merkura u vaše polje karijere, koje se dešava pred kraj ove sedmice, jeste onaj momenat koji ste čekali. Vijesti, informacije, razgovori – sve odjednom počinje da se pokreće i da vas vodi ka vašem cilju, bilo da je to promjena posla ili napredovanje.

Još je ostalo da se završi neka zakonska procedura, koja doduše može kočiti, ali ne brinite – to će se vremenom riješiti. I pri tome se ne misli na dugačak vremenski period, nego na nešto što se obavlja u narednih par sedmica.

Ljubav. Jak zemljani trigon, u kojem početkom ove sedmice učestvuje i Mjesec koji vlada poljem partnerstava, govori o tome da će u vašim emotivnim relacijama vladati praktičnost, realnost, poštovanje, odgovornost, prisustvo – onda kada je to potrebno.

A gdje je ljubav? Pa ljubav se pokazuje na razne načine, ne samo time što ćete nekome reći: „Volim te“. Neki put je podrška u zahtjevnom i teškom momentu pravi pokazatelj emocije.

Slobodni, neko je zainteresovan za vas, ali vam to pokazuje na vrlo čudan ili promjenjiv način. I vi osjećate da se nešto dešava između vas dvoje, ali još uvijek ne možete da definišete da li vam je ta osoba samo zanimljiva i harizmatična ili tu postoji i privlačenje.

Zdravlje. Bolovi u kičmi. Osjetljiv lumbalni dio.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info