Djevica: Sedmični horoskop za period od 09.09.2019. do 15.09.2019.

0

Posao. Kod vas već duže vrijeme traje period u kojem se i psihički i fizički dajete maksimalno na poslu i nije ni čudo što ste negdje već na izmaku snaga. Mars iz vašeg znaka vas i dalje tjera naprijed i ne dozvoljava vam da odustanete pa čak ni u momentima kada biste digli ruke od svega.

Možda ni ovo neće biti baš najlakša sedmica, ali će definitivno da vas odvede korak bliže ka vašem cilju. Iako sada ne izgleda da će vam situacije ići naruku, to će se ipak dogoditi. Imajte strpljenja. I vjere.

Ljubav. Slobodne Djevice su u odličnom raspoloženju, bar što se spremnosti za ljubav tiče. Lako pokrećete priču sa osobama koje vas interesuju, a sigurno je da svojom harizmom, inteligencijom i izgledom privlačite mnoge radoznale poglede.

Pun Mjesec u vašem polju partnerstava daje odličnu priliku da stvari kulminiraju i da se konačno, istinski dogode. Neka ovo bude vaša sedmica, sedmica u kojoj ćete pronaći ljubav!

Zauzeti, ta „kulminacija“ i taj pun Mjesec, kao i kvadrat Marsa iz vašeg znaka sa Jupiterom, koji predstavlja vaše partnere, baš vam i ne ide naruku. Zato je u ovoj sedmici potrebno više usklađivanja, više razumijevanja i mnogo, mnogo više spremnosti na kompromis.

Zdravlje. Starijima problem sa pritiskom. Takođe, provjerite nivo željeza u krvi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info