Blizanci: Sedmični horoskop za period od 09.09.2019. do 15.09.2019.

0

Posao. Na poslu se u ovoj sedmici uglavnom ne zna ko pije, a ko plaća. Svi su u nekoj nervozi, u nekom trčanju, sve je „pod moranje“ i sve mora biti gotovo za juče još. Pun Mjesec u vašem polju karijere sigurno da neće doprinijeti smanjjivanju tenzije, naprotiv.

Baš u danima oko punog Mjeseca, nećete znati šta je prava informacija, a šta dezinformacija, a ukoliko radite sa novcem ili vrijednosnim papirima, otvorite četvore oči, jer su greške moguće. Lagano smirenje nastupa na samom kraju radne sedmice.

Ljubav. Slobodnim Blizancima se u danima oko vikenda aktivira polje ljubavi, zabave i opuštencije, flertovanja. Venera i Merkur ruku pod ruku ulaze u znak Vage, što slobodnima otvara fenomenalne šanse!

Već u ovoj sedmici može doći do pokretanja emotivne priče, a ako ništa drugo upoznaćete osobu koja će biti baš po vašoj mjeri, a i vi ćete se njoj na prvi pogled dopasti! Onima koji su željni provoda, a ne vezivanja, slijedi jedan odličan period za uživanje!

Zauzeti, iako će se mnoge situacije srediti, ipak i dalje traje period u kojem dolazi lako do „iskakanja iz kolosijeka“, kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju. Pokušajte da tokom ove sedmice pronađete više vremena i posvetite ga partneru.

Zdravlje. Oscilacije pritiska i jače meteoropatske reakcije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info