Bik: Sedmični horoskop za period od 09.09.2019. do 15.09.2019.

0

Posao. Vaši poslovni partneri ili saradnici imaju neku problematiku i to se automatski odražava i na vašu saradnju. Iako ovo vas lično ne dotiče i ne ugrožava, ipak će vas u nekim situacijama zakočiti na izvjesno vrijeme. Kod nekih od vas, moguće je da će saradnici imati i probleme zakonske prirode.

Ušli ste u period koji je dosta aktivniji i sa prilično povoljnim šansama za vas. Stižu vam neke lijepe najave ili informacije koje će vas obradovati i to pred kraj sedmice.

Ljubav. Zanimljivo vam je da flertujete sa nekim ko je mlađi od vas ili mladolik. U svakom slučaju, to donosi jednu finu energiju koja vam sada jako prija. Ukoliko se kockice slože (a ima šansi za tako nešto) vrlo lako se može dogoditi da do kraja sedmice već uskočite u jednu slatku emotivnu priču.

Ima i onih Bikova kojima će se ove sedmice „kačiti“ razni udvarači – sve jedan neprimjereniji od drugog. Ove čak ne treba ni uzimati u obzir…

Zauzeti, partner u ovoj sedmici ide nekako iz krajnosti u krajnost. Ili vam ne da da dišete ili vas ne zarezuje dva posto. Pa mu onda smetaju vaši prijatelji i prebacuje vam da previše vremena provodite sa njima. No, u suštini, ovo su samo male, prolazne neusaglašenosti.

Zdravlje. Sve je u redu kod vas, vrlo dobra zdravstvena situacija, osim manjih problema sa probavom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info