Pametni sat za pouzdanu vezu roditelja i djece

0

Polazak u školu je vrijeme kada djeca počinju da samostalno izlaze napolje, upoznaju novo društvo i okolinu. Pomoću iKids watch pametnog sata posebno namijenjenog najmlađima, roditelji u svakom trenutku mogu da znaju gdje se njihova djeca nalaze i da budu sa njima u kontaktu.


iKids watch je GPS pametni sat sa kojim roditelji mogu da ostvare vezu sa svojom djecom ili prime SOS poruku upozorenja ukoliko su u nevolji. Takođe, upravo pomoću ovog uređaja roditelji imaju priliku da odrede „bezbjednu zonu“ za igru i da dobiju upozorenje ukoliko se dijete udalji. iKids watch može primati tekstualne poruke, ima opciju odlaznih i dolaznih poziva, a sve navedene opcije zapravo kontrolišu roditelji.

Kombinuj:S Junior tarifa je takođe namijenjena za kvalitetnu komunikaciju roditelja i djece. Kombinacija mjesečne pretplate i mogućnosti da svoj račun dopunite kao svaki drugi prepaid račun osigurava idealnu kontrolu troškova.


Kombinuj: S Junior je odlična kombinacija sa iKids watch dječijim satom kojeg u ovoj tarifi možete kupiti po cijeni od 48 KM a ostatak platiti na rate od 10 KM.

Za više informacija o tarifnom modelu Kombinuj:S Junior ili o iKids watch satu za djecu, pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info