Vodolija: Sedmični horoskop za period od 02.09.2019. do 08.09.2019.

0

Posao. Period pritiska na vas se nastavlja u poslovnom segmentu. Glava vas više boli i od obaveza i od razgovora i od tuđih muka i problema koje vječito svaljuju na vas (kao da svima služite kao psiholog), ali stoičkim mirom i strpljenjem nastavljate dalje.

Sve ovo utiče na vašu fokusiranost i organizovanost pa možete u prvom dijelu sedmice napraviti neki propust. Zato, manje obraćajte pažnju na potrebe drugih, više se posvetite onome što vi morate završiti i uraditi!

Ljubav. Ništa ova sedmica neće biti naročito drugačija u odnosu na prethodni period. Neke situacije vam idu naruku, u nekim se stavkama sa partnerom ne slažete, ali u prevodu – stanje je redovno.

Nakratko vas mogu prodrmati neke riječi ili postupak voljene osobe koji vi ne možete da “uglavite” u normalno ponašanje. Sumnja se može probuditi sa vaše strane, ali do kraja sedmice saznaćete da li zaista imate razloga za bilo kakvo nerviranje.

Slobodni, prošlost se ove nedelje oglašava. Prvi vaš poriv je da je oduvate očas posla, ali ako to ne uradite odmah, vrlo brzo ćete krenuti sa preispitivanjima. S druge strane, ne očekujte da će ova osoba lako odustati od vas.

Zdravlje. Problemi sa spavanjem i meteoropatske tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info