Vaga: Sedmični horoskop za period od 02.09.2019. do 08.09.2019.

0

Posao. Nekako ste počeli da birate šta ćete raditi a šta nećete. Osećate preveliku mentalnu napetost I neke poslove ili neke osobe jednostavno više ne možete da podnesete. Da, uradićete vi ono što se očekuje od vas, ali ćete gledati da se maksimalno distancirate od svega I svih. Prosto – ono što se mora I što je neophodno – to ćete obaviti. S druge strane – sve ono što vam iole unosi nemir – ili ćete odbiti ili odložiti za momenat kada se budete osećali dovoljno mentalno odmorno. U pravu ste, radite kako osećate.

Ljubav. U nekim danima ste super, u nekim drugim u potpunosti nezadovoljni. Vaš ljubavni život i odnos sa partnerom nekako ide skokovito u ovim danima. Ne dozvoljavate sebi da padnete, ali ste s druge strane svjesni da ovo što dobijate vama nije dovoljno.

Nema tog osjećaja unutrašnjeg mira, sigurnosti, spokoja, a vi u disbalansu ne možete da funkcionišete. Ne može da se porekne da se vaš partner trudi, ali bar za sada to je premalo za vas.

Slobodni ne mogu da se požale na udvarače – ni na one iz prošlosti ni na ove nove. Problem je samo u tome što je vama, za nešto ozbiljnije i trajnije, sve ovo što se dešava nedovoljno. Očekivanja i ono što možete dobiti sada nisu u skladu. Na vama je odluka bilo koje vrste.

Zdravlje. Šta god da pojedete, imaćete osjećaj da ste se naduli kao žaba. Promijenite način ishrane.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info