Strijelac: Sedmični horoskop za period od 02.09.2019. do 08.09.2019.

0

Posao. Sve vas iz poslovnog segmenta pritislo, ne da vam da dišete. Koprcate se i borite kako znate i umijete, ali sa polovičnim uspjehom. Sve vas umara – i obaveze koje su se kao lavina sručile na vas i ljudi sa kojima nikako ne uspijevate da postignete koliko toliko kvalitetan dogovor.

Prisutno je nerazumijevanje pa u narednim danima pokušajte da ne budete uvučeni u neke besmislene rasprave. Sve ono što sada želite da pokrenete od noviteta, ići će uz vanredno ulaganje napora sa vaše strane.

Ljubav. Vi u klin, partner u ploču. Vi lijevo, partner desno. Vi u fazonu: “Hajde  da ovo”, a partner: “Ma šta ti je?… Kako da ne!… Samo nam još to fali!… Jesi li uradila ono što smo se dogovorili još prije pet dana i šta će ove stvari ovdje?”…

E tako – sve vam je otprilike jasno. Za vaše divne prijedloge i ideje voljena osoba sada nema ni sluha ni razumijevanja. Hajde vi lijepo malo sa prijateljima da se družite, oni vas bar kopčaju uvijek.

Slobodni, jako vas privlači jedna osoba i tu su već stvari počele da se zakuvavaju. No, neki unutrašnji glas vam govori da malo sačekate. Bilo bi baš lijepo da ga poslušate.

Zdravlje. Dosta stresnih situacija. Pokušajte da se više odmarate.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info