Škorpija: Sedmični horoskop za period od 02.09.2019. do 08.09.2019.

0

Posao. Obećanja u ovoj sedmici dobro odmjerite i nemojte odmah da poletite nebu pod oblake – da li će ona biti ostvarena ili ne, to će tek vrijeme pokazati. Takođe, neko želi da vam izađe u susret i pomogne vam, ali ne na onaj način koji je vama potreban. Tu funkcionišite po principu “daj šta daš” i sačekajte razvoj situacije.

U suštini, vaša posvećenost poslu je sada ogromna, ali pravi rezultati kao da izostaju. Ili dobijate na kašičicu. Neka vas to ne onespokojava – gurajte dalje i ne brinite. Sve će to doći na svoje mjesto.

Ljubav. Ukoliko ste realni u svojim očekivanjima prema voljenoj osobi, bićete zadovoljni situacijom u ovoj sedmici. Oni koji se zanose i tripuju neku romantiku, skidanje zvijezda sa neba i tako to – vjerovatno će ostati razočarani.

U suštini, sada je veoma potrebno da realno sagledate odnos sa osobom koju volite. Ničeg tu lošeg ni strašnog nema. Možda će biti malo dosadno, možda će biti malo neinspirativno i suviše jednolično, ali to vam je život.

Slobodni, kontakt sa osobom iz prošlosti biće vam simpatičan nakratko. A onda ćete reći: “Ma šta će mi to u životu?”, i otići dalje. Lijepa i simpatična komunikacija sa jednom osobom vas inspiriše. Vidjećemo u kojem će pravcu ovo ići…

Zdravlje. Sve sitno i lako rješivo.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info