Ribe: Sedmični horoskop za period od 02.09.2019. do 08.09.2019.

0

Posao. Ovo je sedmica u kojoj nema mira, nema ravne linije, nema spokoja. Ili je sve bijelo ili je sve crno (bar vama izgleda da je crno).

U suštini, polje posla je ozbiljno “zakuvalo”: dešavaju se non stop neke aktivnosti, neke promjene, kao da se situacija raščišćava i priprema za nešto veliko. E, to baš tako i jeste. Ono što vi morate da uradite jeste da junački zapnete i budete posvećeni onome što radite. I da imate vjere da će sve doći na svoje mjesto i debelo vam se isplatiti.

Ljubav. Partner čas pokazuje izuzetnu inicijativu prema vama (nešto što mu inače nije baš svojstveno), čas vas ostavlja da čamite i čekate i ne znate šta se dešava. U suštini, u ovoj sedmici postoji raskorak – čas ćete dobijati sve, čas ništa, čas ćete imati odličnu komunikaciju, čas ćutanje.

Teško vam je da se “pronađete”, razumijete, sporazumijete. Prijatelji vam mogu pomoći da razriješite nedoumice koje imate oko voljene osobe. Njihovi savjeti će učiniti da ovaj period prođete lakše.

Slobodni, vi ste u takvom periodu, koji već neko duže vrijeme traje, da postoje non stop ljubavne šanse, ali da ste vi kočničar, da ste vi osoba koja nekako ne dozvoljava da se stvari istinski pokrenu. Od vas zavisi samo šta će biti…

Zdravlje. Uglavnom sitnija zdravstvena problematika.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info