Rak: Sedmični horoskop za period od 02.09.2019. do 08.09.2019.

0

Posao. Stegne vam se želudac prilikom odlaska na posao. Osjećaj neprijatnosti i tjeskobe kada pomislite na poslovnu svakodnevnicu je prisutan tokom ove sedmice. Međutim, situacija “na terenu” i neće biti toliko loša kao što se vi pribojavate.

U suštini, bilo da je neko uobičajeno stanje ili da se dešavaju promjene, vi ćete funkcionisati više nego dobro. Vaša posvećenost poslu je ogromna i ne dozvoljavate prostor za greške i propuste. Opustićete se kako dani budu prolazili, kada shvatite da je za vas sve u redu.

Ljubav. S jedne strane, situacija sa voljenom osobom je mirna, razgovarate više nego inače, uspijevate da se dogovorite oko svega što je važno, mnogo je razmjene dobre energije – na prvi pogled bi se reklo da nemate nikakvog razloga za nezadovoljstvo ili nesigurnost.

Međutim, kada pogledamo u vaše srce, nikako ne izgleda da ste vi mirni i spokojni. Kao da ste se stisli, stegnuli i kao da se bojite da se ovo što imate u nekom trenutku ne rasprši, a vi ostanete razočarani. Umirite te vaše strahove – sve je u redu sa voljenom osobom i vama.

Slobodni, prijaju vam razgovori sa nekim osobama, ali kada se pokrene tema susreta i nečeg više, vi se zatvorite. Dozvolite sebi da se stvari pokrenu.

Zdravlje. Osjetljivost. Manji problemi sa kičmom (naročito lumbalni dio) ili sa kožom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info