Ovan: Sedmični horoskop za period od 02.09.2019. do 08.09.2019.

0

Posao. Zatrpani ste gomilom sitnih obaveza i morate uložiti svu svoju koncentraciju, organizovanost i fokusiranost da biste sve obavili na vrijeme, po mogućnosti bez velikih grešaka (nekih manjih će svakako biti pa gledajte da se ne nervirate oko toga previše).

S jedne strane vam prija to što ste iznenada dospjeli u prvi plan i što vas šefovi uporno guraju naprijed, a sa druge ne znate gdje ćete prije i bojite se da nećete uspjeti da se pokažete kako treba. Dobijate poslovnu ponudu koju vrijedi razmotriti.

Ljubav. Korektan period za one u emotivnim vezama. Jeste doduše da neće biti nekih trzavica, ali neće biti ni nekih spektakularnih pozitivnih dešavanja. Ukoliko ste od onih koji vole i žele dinamiku u odnosu – vi ćete se smoriti za sve pare.

Oni kojima je pak dosta neizvijesnosti i konstantnih peckanja sa voljenom osobom, sada će moći da odahnu dušom. Preko poslovnog segmenta vam neko postavlja simpatične i slatke zamke – gledajte da se ne upecate i ne zakomplikujete sebi život.

Oni koji su slobodni imaju trenutno par mogućnosti – ili obnovu kontakta sa osobom iz prošlosti ili pak ulazak u tajnu priču sa nekim ko je zauzet. Vrlo je moguće da je u pitanju osoba koja vam je nadređena.

Zdravlje. Prisutno je dosta stresa. Manji problemi sa kičmom i stomakom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info