Lav: Sedmični horoskop za period od 02.09.2019. do 08.09.2019.

0

Posao. Zatrpali ste se poslom, u potpunosti ste zaronili u njega. I zbog toga što shvatate da vam se otvaraju neke povoljne prilike i mogućnosti, ali i zbog toga što vam trenutno jako prija da zaboravite na sve time što ćete okupirati svoj mozak brojevima, papirima, dogovorima.

Funkcionišete kao švajcarski sat – sve je unaprijed izračunato, proračunato, organizovano. Kao da ste se preko noći pretvorili u mašinu za posao. Naravno da vam je jasno da će vam se sve ovo isplatiti i donijeti vam odlične poslovne šanse.

Ljubav. Iako je evidentno da postoji potpuna partnerova podrška, vama kao da je to malo, premalo, nedovoljno. Taj osjećaj neispunjenosti i nesigurnosti trenutno kod vas prevladava i onda ne možete da se uzdržite, a da non stop ne kritikujete, ne podbadate i ne zamijerate na nekim stvarima osobi koju volite.

Druga strana za sada to stoički podnosi – što vi nervozniji, ona sve mirnija i stabilnija. Ponekad se ponaša prema vama sa toliko razumijevanja, kao da ste dijete koje se non stop buni, što vas tek dodatno nervira.

Ukoliko ste slobodni, za sada se sve svodi samo na neko dopisivanje, samo na neku kraću komunikaciju, na lako flertovanje. Ništa to vas specijalno ne dotiče, samo ubijate dosadu.

Zdravlje. Sitniji problemi sa kičmom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info