Jarac: Sedmični horoskop za period od 02.09.2019. do 08.09.2019.

0

Posao. Ovo je period u kojem možete privesti kraju mnogo toga: isjeći neke repove, završiti obaveze, posložiti sve baš kako treba. Hoće li to pomalo biti naporno i zahtjevno? Hoće, to je sigurno, jer će rokovi biti kratki, a vi ćete time što sami sebe požurujete samo dodatno da se usporavate i upetljavate kao pile u kučine.

Idite polako, korak po korak. Sada završavate, a uskoro ćete da započinjete. Teren za novo se i sada priprema, polako sve dolazi na svoje mjesto. To novo će biti dobro i donijeće vam mir u duši.

Ljubav. Možda u ovoj sedmici neće ići baš sve onako kako ste vi zamislili, kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju. Ali to ne znači da će biti loše. U suštini, kao da će postojati neka prepreka da se vas dvoje baš potpuno opustite i budete maksimalno otvoreni i nježni jedno prema drugom.

To što zaista osjećate jedno prema drugom nećete umjeti niti da pokažete (osim sitnicama) niti da izrazite. Takođe, ponekad vas mogu strahovi sputavati ili, još gore, činiti da počnete da sumnjate u voljenu osobu. Ne idite na ovu stranu, nema potrebe.

Oni koji su slobodni ako žele, mogu sve. U stvari, ne ako žele, već ako smiju – strahovi vas sada sputavaju da se prepustite jednoj priči koja može biti dobra. Ili da se vratite u prošlost…

Zdravlje. Dobra zdravstvena situacija. Više odmora vam ne bi škodilo.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info