Djevica: Sedmični horoskop za period od 02.09.2019. do 08.09.2019.

0

Posao. S jedne strane imate osjećaj da vam je sve nadohvat ruke. Da vam fali samo malo, samo trunčica da biste to i ostvarili. E problem je u tome “samo malo”, jer se lako može dogoditi da se u posljednjem, presudnom momentu nešto dogodi, nešto vas zakoči, vrate se stvari na početak.

Iako postoje ova otežanja, ovo morate shvatiti kao prepreke koje se savladavaju i nisu nepremostive. Dakle, riješićete ih. Ako ne u ovoj sedmici, a ono vrlo brzo. Vaše je da nastavite, ne odustanete ni u jednom momentu.

Ljubav. Mnogo toga vam sada smeta, kada je odnos sa partnerom u pitanju. No, veliko je pitanje da li su svi ti problemi kojima se opterećujete zaista realni ili su plod vaše nesigurnosti, pretjeranog kriticizma i samo kriticizma i, naravno, plod vašeg prevelikog analiziranja svake situacije, postupka ili riječi od strane voljene osobe.

Mogli biste malo da utišate te oluje u glavi i da pokušate da čujete partnera srcem, dušom, da pokušate da ispod svih tih strahova istinski vidite koliko vam je posvećen i šta sve radi za vas.

Slobodni, velika je šansa da se odnos iz prošlosti sada obnovi i krene korektnim i stabilnim pravcem. Takođe, neke od osoba, koje su sada pored vas, zavređuju vašu pažnju. Dobro izaberite.

Zdravlje. Vodite računa o ishrani, više se opuštajte.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info