Blizanci: Sedmični horoskop za period od 02.09.2019. do 08.09.2019.

0

Posao. Mnogo toga se u poslovnom segmentu dešava. Dosta tih promjena i aktivnosti vam prija i odgovara, ali se osjećate pomalo rastrzano, nesigurno po nekim pitanjima, a pogotovo nesigurno šta će vam to sve na kraju donijeti. Kao da je krenulo neko veliko čišćenje i sređivanje i vi se samo bojite kako će se to završiti za vas lično.

Međutim, ovdje zaista nema bilo kakvog pravog razloga za brigu. Ne paničite i ne donosite odluke koje bi bile zasnovane na trenutnoj impulsivnosti. Fokusirajte se na svoje obaveze.

Ljubav. Komunikacija sa partnerom će predstavljati kamen spoticanja u ovoj sedmici. Evo, možemo to i ovako da objasnimo – vaša voljena osoba ne vidi da ste vi, u stvari,u pravu oko svega.

Ona ima neke svoje stavove, koje vi ne želite da prihvatite pa nije ni čudo što će vaši dogovori i razgovori u ovoj sedmici biti kroz jednu veliku dozu natezanja i međusobnog ubjeđivanja. Ništa se posebno neće dogoditi, osim što ćete više nego uspješno iscrpiti jedno drugo.

Ako ste slobodni, sad je tu mnogo šarenolikih osoba oko vas. Prošlost, osobe sa kojima imate razliku u godinama, neko preko poslovnog segmenta, neko koga ste skoro upoznali preko prijatelja – ma opšta gungula. Svega ima, ali konkretni početak izostaje.

Zdravlje. Moguće su manje povrede u kućnom ili poslovnom ambijentu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info