Bik: Sedmični horoskop za period od 02.09.2019. do 08.09.2019.

0

Posao. Jako vas nerviraju neke osobe u kolegijalnom okruženju. To mogu biti čak i šefovi, koji vam s jedne strane daju podršku, ali s druge ne propuštaju nijednu priliku da vam zvocaju i drobe oko stvari za koje vi smatrate da su zaista nebitne.

Međutim, od strane istih tih šefova ide vam jedna ponuda ili odlična poslovna šansa, možda podrška za projekat koji odavno želite da pokrenete – pa zažmurite na jedno oko i uključite se punim kapacitetima u sve ovo. Dobre informacije stižu do vas. Malo opreza sa papirima.

Ljubav. Štagod da se dešava u vašim partnerskim odnosima, vi baš i nećete biti zadovoljni situacijom. Doduše, ova sedmica neće donijeti nikakve prepirke, nikakva iskakanja iz kolosijeka – to nezadovoljstvo samo će tinjati u vama mada ćete, kada vas čovjek sa strane pogleda, djelovati prilično mirno i opušteno.

Šta se u vama dešava, to samo vi znate. Partner je čas uz vas, čas nije, a vi djelujete kao da vam je to trenutno potpuno svejedno.

Kod slobodnih sad ima svega – i prošlosti i novih osoba – moguće je da je trenutno više udvarača “u opticaju”. Ovo je za vas dosta bitno vrijeme kada morate nekako sami sa sobom da se dogovorite šta želite, kada je ljubav u pitanju. A to će vam biti komplikovano.

Zdravlje. Solidna zdravstvena situacija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info