Vodolija: Sedmični horoskop za period od 26.08.2019. do 01.09.2019.

0

Posao. Svi traže da im posvetite pažnju i svoje vrijeme, a vi ne znate na koju biste pre stranu. Poslovne obaveze su se sručile na vas kao lavina i pokušavate da se organizujete i isplivate iz ovoga kako znate i umijete.

U suštini, ovo je izuzetno jaka poslovna sedmica, ali to u prevodu za vas znači da ćete uglavnom trčati i stizati sve u posljednjem trenutku. No, ne brinite – iako vam se čini da sve ovo nema smisla niti pravi putokaz, ima i te kako. Samo pustite da vrijeme radi za vas, a vi u međuvremenu rmbajte punom parom!

Ljubav. Neko će vam odjednom doći, iznenada se pojaviti i više ništa neće biti isto. Prilika za ljubavna dešavanja je tu, sve će se odvijati ogromnom brzinom i vi možete bukvalno preko noći biti preplavljeni razmišljanjima i strastima prema ovoj osobi.

E sad, da li ova priča može imati neku budućnost, to je već veliko pitanje, ali ono što je sigurno je da će vas pokrenuti, učiniti da živnete i ponovo zablistate i zaiskrite okicama!

Zauzete Vodolije, partner vas malo nervira, malo ga volite, malo vam je dosadan i previše kritičan, a malo ne znate šta biste radili bez njega. U prevodu – ništa posebno i ništa neuobičajeno – standardni period u vašim emotivnim relacijama.

Zdravlje. Ponekad ste tako, tako umorni… Opuštaće vas fizička aktivnost, plivanje, rekreacija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info