Strijelac: Sedmični horoskop za period od 26.08.2019. do 01.09.2019.

0

Posao. S jedne strane, vaše polje karijere je izuzetno naglašeno, pogotovo što ove sedmice tu imamo i mlad Mjesec kao osnovu za neki nov, dodatno povoljan početak za vas. S druge strane, ako očekujete da će se pred vama situacije otvarati lako i glatko i bez vašeg nerviranja – to je baš malo vjerovatno.

Dakle, povoljnosti su tu i kroz vrijeme će vam donijeti velike poslovne uspjehe, ali su istovremeno prisutni i ograničavajući faktori i ljudi sa kojima se teško sporazumijevate i koji vas jako, jako nerviraju.

Ljubav. Da ćete imati i dalje ljubavnih prilika – ma hoćete, u tome nije problem uopšte. No, neke ljubavne „prilike“ vrlo lako mogu postati ljubavne „neprilike“ pa je zaista bitno da, prije nego što se prepustite strasti i ljubavi, ipak pokušate da provjerite ko je osoba preko puta vas.

Ukoliko osjećate ludu strast, a svjesni ste da je predmet vašeg interesovanja neko ko je zauzet ili ko je spreman samo na seksualnu avanturu, onda budite svjesni i kakve to posljedice može donijeti. U prevodu – oni koji žure ka ljubavi zatvorenih očiju, lako i brzo se mogu u narednom periodu saplesti…

Zauzeti, ako je na trenutak bilo bolje, ne znači da će i uvijek. U odnos se mora ulagati i vrijeme i trud…

Zdravlje. Manja zdravstvena problematika. Ipak, nemojte je zanemarivati.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info