Škorpija: Sedmični horoskop za period od 26.08.2019. do 01.09.2019.

0

Posao. Komunikacija vam sada ide od ruke pa je ovo odličan period da pokrenete poslovne dogovore. Vrlo ste efikasni, organizovani i detaljni – neki put i na svoju štetu pa nemojte biti iznenađeni ukoliko vam zamjere na sporosti i krenu da vas požuruju.

Iako vam ta brzina sada nije vrlina, s druge strane, toliko ćete dobro odraditi svaku obavezu da saradnici i nadređeni neće moći da vam prigovore ili se duže ljute na vas. Nove informacije koje stižu daju vam vjetar u leđa.

Ljubav. Mnogo toga se dešava, mnogo je udvarača oko vas. Živnuli ste, zanimljivo vam je da razgovarate i da budete u kontaktu sa ljudima, ali teško ćete se u ovom periodu istinski prepustiti osjećanjima. Vaš mozak je uključen sto na sat – svakoj osobi tražite mane, tražite razlog da je „otpišete“ kao nepodobnu.

Možda niste skloni da se obavežete u ovom periodu, ali s druge strane, velike strasti mogu da vam pokvare ovu vašu racionalnost i da vas uvuku u odnos koji je isključivo erotske prirode.

Zauzeti, previše se opterećujete svakom sitnicom kod partnera, previše tražite „dlaku u jajetu“. Ovo su dani u kojima je potrebno da uživate, a ne da preispitujete svaku riječ i potez druge strane.

Zdravlje. Osjetljiva kičma, zglobovi i stomačni dio.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info