Bik: Sedmični horoskop za period od 26.08.2019. do 01.09.2019.

0

Posao. Imate vi dosta zamjerki i na račun kolega, ali i na račun onih koji su vam pretpostavljeni. Da ste zadovoljni trenutnom situacijom i njihovim odnosom prema vama – pa baš i niste, ali ste zauzeli stav da je posao na prvom mjestu i toga se i držite.

U svakom slučaju, neko rasterećenje tokom ovog perioda vam slijedi – ili će se na poslu sve odvijati mirnije nego inače ili vi nećete dozvoliti da vas situacije dotiču. Vaša praktičnost i posvećenost obavezama neće proći neprimijećeno.

Ljubav. Mlad Mjesec u polju ljubavi, zabave, provoda i opuštanja uvodi Bikove u period kada i te kako mogu napraviti ozbiljniji korak ka ljubavnom ispunjenju. Odjednom će dosta osoba biti zainteresovano da uživa u vašem društvu – naći ćete se u centru zbivanja i sigurno je da će vam jednim dijelom to jako prijati.

Avanture su moguće, a čak je moguće i da jedna od ovih priča polako preraste i u nešto ozbiljnije. Ukoliko čeznete za nekim iz prošlosti, od ove sedmice se otvara prostor da se i tu situacije pokrenu.

Zauzeti, možda situacija sa partnerom nije najsavršenija, ali je dosta mirna. Voljena osoba je nervoznija nego inače, ali vi uspijevate da stvari držite pod kontrolom.

Zdravlje. Pazite da ne pokvarite stomak. Mogućnosti alergija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info