Premijera nove HBO serije

0

„Čestiti Džemstounovi“ od 19. avgusta na HBO-u u okviru m:tel TV Paketa

Deni Mekbrajd („Zamjenici direktora“, „Na istok i dole“) se vraća na HBO u novoj humorističkoj seriji „Čestiti Džemstounovi“ (The Righteous Gemstones), koja će imati premijeru 19. avgusta na HBO kanalu u 21 čas. Prva epizoda trajaće sat vremena, dok će svaka sljedeća trajati pola sata.

Serija prati svjetski poznatu porodicu teleevangelista sa dugom tradicijom devijantnog ponašanja, pohlepe i humanitarnog rada – a sve to u ime Isusa Hrista. Mekbrajd će tumačiti glavnog lika, Džesija Džemstouna, koji sebe vidi kao buntovnika među sveštenstvom. On preuzima ono što je njegov otac, Ilaj Džemstoun, izgradio i prilagođava sveštenički rad savremenijoj publici.


Glumačku postavu takođe čine Idi Paterson u ulozi Džesijeve sestre Džudi; Kesidi Friman u ulozi Džesijeve supruge Amber; Toni Kavalero u ulozi bivšeg sataniste Kifa Čembersa koga je spasio Džesijev mlađi brat Kelvin (Adam Divajn); Tim Balc u ulozi Džudinog verenika, Bi-Džeja; i Greg Alan Vilijams u ulozi Martina Imarija, konzervativnog Kenijca i Ilajeve desne ruke.

Autor i scenarista ove devetodijelne serije je Deni Mekbrajd, koji je uz Džodija Hila i Dejvida Gordona Grina istovremeno i reditelj i izvršni producent. Među izvršnim producentima su i Džon Karcijeri, Džef Fredli i Brendon Džejms.

HBO kanali, kao i HBO videoteka, donose vam najbolje svjetske serije, a dostupni su u okviru m:tel TV Paketa.

Za više informacija pozovite 0800 50 000.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info