Vodolija: Sedmični horoskop za period od 19.08.2019. do 25.08.2019.

0

Posao. Dobra sedmica da se u njoj napravi jedan solidan dogovor, da se ostvari jači kontakt sa osobama koje su poslovno dosta jake, ali dobra sedmica i da se saradnje i poslovi sa inostranstvom jače pokrenu.

Takođe, ukoliko radite u sektoru usluga, slobodno očekujte da od ove sedmice stvari krenu mnogo bržim i jačim tempom. Generalno gledano, poslije tenzije koju vam je donio prethodni period, ovi dani će vam ipak proći laganije i sa obavezama koje ćete sa manje nerviranja i pritiska završavati.

Ljubav. Ukoliko je u prethodnoj sedmici (taj pun Mjesec u vašem znaku je napravio pravi haos) došlo do konfliktnih situacija ili tenzije u odnosu sa osobom koju volite, sada je vrijeme da se tlo smiruje i stvari ispravljaju.

To možda ne izgleda kao lak zadatak i sigurno su obostrani ego i sujeta po mnogim pitanjima jaki, ali sada je trenutak da krpite ukoliko se nešto raspalo. Poslušajte i savjet od strane prijatelja ili, ako je potrebno, neka vam oni budu posrednici u situaciji, dok sve ne dođe na svoje mjesto. Biće ovo dobro, samo je potrebno malo truda…

Oni koji su slobodni, mnogo kontakata sa suprotnim polom u ovoj sedmici. E sad, koliko će vam ti kontakti „leći“ i odgovarati – to je već neko deseto pitanje…

Zdravlje. Povremeni, manji problemi sa kičmom i krvnim pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info