Vodolija: Sedmični horoskop za period od 12.08.2019. do 18.08.2019.

0

Posao. Bacićete se u neku jurnjavu tokom ove sedmice i savjet je da, ukoliko možete, sve što se papirologije i dogovora tiče završite u njenom prvom dijelu. Biće vam naporno, to svakako stoji, ali ćete proći sa manje nerviranja. Da se razumijemo, možete vi to obaviti i u ostatku ovog perioda, ali uz dosta više tenzije…

U svakom slučaju, ono što budete naumili, to ćete i obaviti, koliko god se iscrpili mentalno i fizički. Malo će vas „dići“ jedna fina poslovna ponuda kojoj jednostavno ne možete da kažete: „Ne“.

Ljubav. Pun Mjesec u vašem znaku tokom ove sedmice donijeće vam povišenu tenziju, nervozu… Kao da ćete povremeno imati užasnu potrebu da budete sami, da se distancirate od partnera, jednostavno da više vremena uzmete samo za sebe.

Voljena osoba to neće primjećivati ili možda neće shvatiti pa će samo dodatno željeti da vam posveti pažnju. Sve će se to usaglasiti, doći na svoje mjesto u drugom dijelu sedmice, naročito za vikend.

Slobodni, ljubavna prilika ljubavnu priliku stiže… Ukoliko mislite da možete proći kroz ovaj mjesec bez da se za vas „zakači“ nova emotivna šansa – tu ste se prevarili. Evo jedne u ovoj sedmici – osoba koju ne možete, a da ne zapazite, a koja ima oči samo za vas…

Zdravlje. Dosta nervoze, problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info