Vaga: Sedmični horoskop za period od 12.08.2019. do 18.08.2019.

0

Posao. Neke izvanredne poslovne prilike se otvaraju pred vama tokom ove sedmice. Sad, da li ih iskoristiti ili ne, to već zavisi od vas i od toga koliko ste u mogućnosti da se ovom poslu ili projektu posvetite. Ne treba zaboraviti da ste vi već na sebe preuzeli gomilu obaveza i pitanje je koliko možete biti na visini zadatka.

U svakom slučaju, nećete imati baš previše vremena za razmišljanje. Neko vas jako podržava, ali s druge strane, mnogo i očekuje od vas. Pred vama je dosta zahtjevan period, pripremite se na napore.

Ljubav. Ukoliko već niste uspjeli da se zaljubite, postoji ozbiljna šansa za tako nešto u ovoj sedmici. Osoba preko puta vas vam budi sva čula i čini da se osjećate ustreptalo i kao da se prvi put zaljubljujete.

Međutim, savjetuje vam se da makar jednim dijelom zadržite dozu realnosti. Možda sve bude super, ali ako se desi da ne bude – čisto, da se ne razočarate…

Oni koji su u vezama ili u braku, postoji šansa da ispravite svoje greške prema partneru baš u ovoj sedmici. A imate ih, to znate i sami. Nije baš da je vaša voljena osoba uvijek kriva za sve – postoji i vaš dio krivice, zar ne? Vi uradite ono što je do vas da stvari krenu nabolje…

Zdravlje. Alergijske reakcije, sunčanica, problem sa žlijezdama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info