Strijelac: Sedmični horoskop za period od 12.08.2019. do 18.08.2019.

0

Posao. Jako dobro će funkcionisati oni koji rade sa stranim firmama i predstavništvima. Svi ostali – moguće su promjene u dogovorima, dosta užurbanosti i mnogo ultra kratkih rokova koje morate ispoštovati. Ukoliko ste u danima kada jurite neke papire, uspjećete da ovo privedete kraju, ali uz dosta nerviranja.

Pojedini Strijelci će dobiti novu poslovnu ponudu ili mogućnost zaposlenja, ali sa uslovima kojima i niste baš u potpunosti zadovoljni.

Ljubav. Vi bi svakako trebalo da se rasteretite i da uživate. Mnogi od vas su u prethodnom periodu bespotrebno povlačili ručnu kočnicu kada je ljubav u pitanju i sami sebe sputavali.

Sa direktnim kretanjem Jupitera u vašem znaku, vrijeme je da se optimizam i vjera u ljubav vrate u vaš život. Pa i ako ne bude baš neka ozbiljna i trajna veza, sigurno je da će biti makar divna ljetnja ljubav koje ćete se sjećati sa osmijehom…

Oni koji su u vezama i brakovima, mnogo bi popravili svoj odnos ukoliko se zajedničkim snagama bace na neke planove, na primjer – na planiranje putovanja i odmora. Partner i vi ste ušli u period u kojem možete ponovo vratiti vašu vezu na stare, dobro poznate i lijepe staze!

Zdravlje. Problemi sa kičmom ili krvnim pritiskom kod starijih Strijelaca.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info