Škorpija: Sedmični horoskop za period od 12.08.2019. do 18.08.2019.

0

Posao. Nastavlja se period u kojem srce ostavljate „na terenu“ i dušu na poslu, a nikako da isplivate, da dođete do onoga što želite. Čini vam se da se sve samo odlaže i da se nastavlja čekanje, čekanje. Informacije i vijesti koje dobijate ne daju vam nikakvu posebnu nadu da će se nešto u skorije vreme promijeniti.

Iako imate veliku podršku od strane onih koji vas cijene i vole, čak ni oni ne uspijevaju da vam otvore neka vrata koja su i dalje čvrsto zatvorena pred vama. Vjerovali ili ne – stvari će se ipak promijeniti nabolje.

Ljubav. Neko će vam se ponuditi „kao na dlanu“, a da li ćete vi tu ponudu prihvatiti ili ne, zavisi samo od vas. Generalno gledano, Škorpije sada kao da i nisu u nekom posebnom periodu za ljubav – to ne znači da ljubavnih prilika oko vas nema, već da vi iste ili ne vidite ili vas jednostavno ne zanimaju.

I dalje se vodite nekim svojim stavovima i prioritetima koji u ovom trenutku baš i ne uključuju emotivna dešavanja. U suštini, čini se da se još uvijek nije pojavila prava osoba za vas, jer koliko god da ste zauzeti, kada se pojavi neko od koga vam klecnu koljena, vi sve batalite i posvetite se samo osvajanju.

Zauzeti, bilo bi lijepo da se sjetite da voljena osoba postoji. I da čeka na vas. Posvetite joj svoje dragocjeno vrijeme.

Zdravlje. Promjenjivo raspoloženje, nervoza.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info