Ribe: Sedmični horoskop za period od 12.08.2019. do 18.08.2019.

0

Posao. Kao da su se svi udružili da vas u ovoj sedmici zatrpaju informacijama, molbama, pitanjima. Ponekad imate osjećaj da sve ovo dolazi u talasima i da će vas u potpunosti preplaviti. No, kod vas u posljednje vrijeme važi: “Svako čudo za tri dana”.

U prevodu – ono što izgleda kao komplikacija ili gotovo pa nerješivo, vi nekim čudom uvijek uspijete da završite i to mnogo brže nego što je bilo ko očekivao. Pa se poslije čudite zašto svi baš samo vama kukaju i traže pomoć od vas…

Ljubav. Vladar vašeg znaka, Jupiter, krenuo je direktnim hodom pa će optimizam početi polako da se vraća u vaš život. Još kada bi vaš partner imao takta i umio da ućuti umjesto da „bubne“ prvo što mu padne na pamet, ne razmišljajući da li vama to smeta ili ne, onda bi to bila prava stvar.

Pošto se to u ovoj sedmici neće dogoditi, sigurno je da će vas makar jedna izjava od strane voljene osobe iznervirati za sve pare. Negdje bi trebalo da shvatite da ovakve stvari ne uzimate baš toliko ozbiljno.

Oni koji su slobodni mogu da postanu „zauzeti“ očas posla. Dovoljno je samo da date šansu osobi koja se u posljednje vrijeme baš trudi oko vas, pokušavajući da vam pokaže koliko je zainteresovana.

Zdravlje. Problemi sa spavanjem, dosta nervoze.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info