Ovan: Sedmični horoskop za period od 12.08.2019. do 18.08.2019.

0

Posao. Neki razgovori vam neće prijati, neki će se dogovori u posljednjem trenutku promijeniti, povremeno će tenzija na radnom mjestu rasti zbog kratkih vremenskih rokova… Na sve to, vi ćete biti nešto „napola“ – bez pravog elana, bez prave želje za dokazivanjem.

Više ćete stvari obavljati automatski nego što ćete se do kraja uključivati u njih. Polovinom sedmice moguća je neočekivana šansa ili ponuda i ne biste trebali da dozvolite da ona samo prođe pored vas.

Ljubav. Savršena sedmica da se zaljubite pa u kom god pravcu ta zaljubljenost otišla… Bilo da se priča koju pokrećete pretvori u nešto ozbiljnije, bilo da samo ostane na nivou ljetnje avanture – sto posto je sigurno da ono što budete osjetili i doživjeli nećete zaboraviti baš tako brzo.

Pravite uspomene koje će vam non stop vraćati osmijeh na lice! Samo nemojte da krenete da se opterećujete onim pitanjima: “Da li je to to?; Koliko će trajati?; Gdje ide ova priča?”, i tako dalje. Uživajte, ovi dani se neće skoro ponoviti!

Zauzeti, strasti ludo gore, ali komunikacija baš i nije najsjajnija. Postoji rješenje i za ovo, naravno – ne bavite se nekim pitanjima za koja znate da mogu proizvesti prepirku već se bavite obostranim uživanjem!

Zdravlje. Mentalno ste preosjetljivi u ovoj sedmici. Fizički ste uglavnom dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info