Jarac: Sedmični horoskop za period od 12.08.2019. do 18.08.2019.

0

Posao. Koliko god vam sada izgledalo da promjene i rješenja u poslovnom segmentu ne postoje, kada ste vi u pitanju, to je samo trenutna perspektiva. Budite strpljivi još malo, već od sljedeće sedmice sve će krenuti da se raspetljava, a onda ulazite u period od mjesec i po dana koji će vas dovesti do vašeg cilja.

Generalno gledano, pred vama je sedmica koja će biti ispunjena kontaktima, dogovorima, razgovorima – informacije će vas bombardovati sa svih strana pa vodite računa da se dobro organizujete.

Ljubav. Sve se u vezi vašeg ljubavnog života sada svodi na razmišljanje, na maštanja ili eventualno na neke povremene susrete i avanturice. Nečeg što bi vas istinski pokrenulo i usmjerilo, nekog ko bi otvorio vrata vašeg srca, za sada još uvijek nema.

Budite strpljivi, pozornica se polako priprema za dešavanja koja će ubrzo krenuti. Kad ste već čekali dosad, sačekajte još malo…

Oni koji su u vezama ili bračnim zajednicama, možda će u prvom dijelu sedmice sve ići nekako čudno, navrat nanos… Možda će biti i tenzije u odnosu sa voljenom osobom, ali ipak bi u danima oko vikenda stvari trebalo da počnu da se odvijaju nekim finim i opuštenim tokom.

Zdravlje. Manji problemi sa koljenima i zglobovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info