Djevica: Sedmični horoskop za period od 12.08.2019. do 18.08.2019.

0

Posao. Mnogobrojna dešavanja, neočekivane situacije i promjene nastupaju tokom ove sedmice. Pomalo će vas zbuniti sve ove situacije na gomili, pogotovo što će se od vas očekivati brze i prave reakcije. Sada ne smijete sebi dozvoliti da budete neorganizovani i konfuzni, kao ni da vas uzbuđenje i trema savladaju.

Iako će neke od ovih situacija biti prilično izazovne za vas, ipak ćete u njima i te kako uspjeti da se snađete. Povedite računa o svojim izjavama, nemojte biti nepromišljeni.

Ljubav. Slobodni, potrebno vam je da se opustite, da uživate u društvu prijatelja i nekim zabavnim i lijepim momentima. Trenutno baš i ne čeznete za ljubavnim šansama, više vam je stalo do mira u glavi i u srcu.

Postoji velika mogućnost da baš preko prijatelja ili eventualno preko društvenih mreža dođete u kontakt sa osobom koja bi vas i te kako mogla zaintrigirati. Ovo ima šanse da se razvija – prvo kroz zanimljivu komunikaciju pa sve ostalo.

Oni koji su u vezama i bračnim zajednicama – partner i vi polako ulazite u fazu u kojoj se odnosi poboljšavaju i u vašim emotivnim relacijama ima šansi za više nekih lijepih momenata i dešavanja. Krenuli ste dobrim putem, samo tako i nastavite…

Zdravlje. Mogućnost prehlade krajem sedmice.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info