Blizanci: Sedmični horoskop za period od 12.08.2019. do 18.08.2019.

0

Posao. Pripremite se za jednu brzu i živu sedmicu, kada je posao u pitanju. Biće tu nekih dobrih poslovnih prilika za vas, biće tu i mogućnosti da napravite dobar dogovor. Na primjer, nezaposleni u ovih sedam dana mogu dobiti vrlo povoljnu poslovnu priliku za sebe.

Samo vi nemojte da pretjerano žurite kada su obaveze u pitanju, jer postoji zaista velika šansa da napravite ozbiljniji propust ili grešku. Znači, više se fokusirajte na ono što radite, da ne biste poslije morali da ispravljate ili slušate pridike.

Ljubav. Generalno gledano, za vaše emotivne relacije ovo uopšte nije loša sedmica. Tu ste negdje na približnim talasnim dužinama i dosta dobro ćete uspijevati da komunicirate i dogovarate se sa voljenom osobom.

Naravno, to će biti izvodivo ukoliko samo malo obuzdate nestrpljivost i nervozu koja je u ovim danima naglašeno prisutna kod vas. Smirite se, mnogo više ćete postići lijepom riječju i korektnošću nego nerviranjem i tenzijom.

Ukoliko ste slobodni, sigurno ćete ovu sedmicu zapamtiti kao jednu od ljepših tokom ljeta, ako ne i kao najljepšu u ovoj godini… Divni momenti, provod, uživanje, mnogo kretanja, izlazaka, mnogo nasmijanih lica oko vas i, naravno, mnogo emotivnih prilika. Samo čekaju ka kojoj ćete otvoriti svoje srce.

Zdravlje. Više opreza u saobraćaju. Mogućnosti manjih povreda.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info