Bik: Sedmični horoskop za period od 12.08.2019. do 18.08.2019.

0

Posao. Potrebno je da budete strpljiviji i da pustite da se u poslovnom segmentu sve riješi samo od sebe, jer hoće. Vaše uplitanje bi moglo samo da proizvede još veći disbalans i da samo vas dovede do nerviranja.

Kakav god da problem ili nedoumicu imate – servirajte je šefovima pa neka se oni bakću time. Ionako im je to posao, a ne vaš da ispravljate krive Drine. Vi ćete ionako biti zauzeti – nestrpljivi saradnici i klijenti, kratki rokovi, mnogo užurbanosti i bavljenja papirologijom…

Ljubav. Neko vam na blic ulazi u život, ali da li će se u njemu i na koji način zadržati – to je već individualno. Venera u srcu Sunca, tokom ove sedmice, može pokrenuti jake i burne emotivne priče, ali da li te priče idu ka srećnom kraju ili će zgasnuti prije nego što su se razgorjele – to vam ostaje samo da vidite.

Oni koji su zauzeti su čas bijesni, čas preemotivni. Problem je u tome što je ovih „bijesnih momenata“ trenutno više i što neki razgovori mogu preći i u prepirku. Pokušajte da sa više volje i uz usaglašavanje sada komunicirate sa voljenom osobom.

Zdravlje. Prolazni bolovi u kičmi ili glavobolje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info