4 greške u krevetu preko kojih muškarci najteže prelaze

0

Mnoge žene su u krevetu suzdržane, jer se boje da ne urade nešto pogrešno. Međutim, ima tek nekoliko stvari koje muškarci teško opraštaju. Evo i koje su to.

Poređenje


Ono što nijedan muškarac ne voli, to je poređenje! Dakle, ako za vrijeme odnosa slučajno spomenete neku anegdotu iz prijašnje veze, odmah će izgubiti volju i to ne samo za intimnim odnosom… A to je sasvim i razumljivo – sigurno ni vi ne biste željele da slušate o atributima njegove bivše.

Tepanje


Kad razgovaramo s djecom ili govorimo nešto životinjama, često im tepamo. Međutim, ponekad se zaboravimo pa počnemo tepati partneru. U redu, to još može proći u svakodnevnom životu, ali nikako ne u krevetu. Kad čuje: „Gdje je moj miško?“, nakon što se skinuo, neće znati obraćaš li se njemu ili… Znate već.

Egoizam


Nimalo nije zabavno biti egoista u krevetu. To podjednako vrijedi i za žene i za muškarce, jer i muškarcu može proći volja za odnosom ako žena misli isključivo na sebe. Premda muškarci vole žene koje preuzimaju dominantnu ulogu za vrijeme odnosa, ne vole kada se one fokusiraju isključivo na svoje potrebe.

Laži u vezi zaštite


Apsolutno je neprihvatljivo laganje o zaštiti od trudnoće. Kao prvo, ako niste u dugotrajnoj vezi, morate koristiti kondom. Tada ne vrijedi: „Uzimam kontracepcijske tablete, ne treba nam kondom.“ Čak iako ste i duže vrijeme s partnerom, a on ne želi djecu, nije u redu da mu se laže (da uzimate pilule, na primjer). Naravno da bi to trebalo biti normalno, ali takve se stvari često događaju. I mora vam biti jasno da tako što će veoma teško oprostiti.

Izvor: Miss7

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info